2011-12-05 08:34:35• hírek • astronet.hu

Napi Horoszkóp - Nyilas, tisztáznia kell, mit is akar

Napi horoszkóp december 5.-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Nyugtalanul kezdődik a napja, de sikerül lecsendesítenie sajgó szívét. Használja fel ezt a kicsikart nyugalmat arra, hogy minden elmaradt dolgát pótolja és rendezi. Nincs baj az egészségével, csak a lelkében kellene rendet rakni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ma váratlan vendége érkezik, aminek eleinte nem fog örülni, mert miatta felborul tervezett napirendje. Hamarosan kiderülhet azonban, hogy mindkettejüknek nagy szüksége volt a másik társaságára. Megint kiderülhet: a véletlen sosem az.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Nem tud álmodozni, azt hiszi, az ilyesmi merő időpocsékolás, meg az élet megrontója. Pedig ez korántsem így van. Ha az élet nem is fenékig tejfel, de mégis minden előbb az álmokban születik meg. Ha ott sem, akkor viszont itt sem.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Kedvező ez a nap, a siker már nagyon közel! Igyekezzen mielőbb végezni feladataival, aztán belevetheti magát a fogyasztói társadalom adta élvezetekbe. Remek üzleteket köthet, és még egy kis kalandba is bonyolódhat, ha ön is úgy akarja.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Jelentős napnak számít ez a mai az Oroszlán jegyűek számára. Amit eddig csak remélt, azt a valóság most felülmúlhatja. A mai nap sok érdekes és izgalmas eseményt tartogat, pedig még nincs is itt a Mikulás. Várja ki a végét!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Az utóbbi időben igazságtalanul bánt azokkal, akikre pedig rá van szorulva. Csak akkor ússza meg ezt sértődés és lelkiismeretfurdalás nélkül, ha erőt vesz magán, és végre bocsánatot kér azoktól, akiket megbántott.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Bonyolult nap ez a mai! Nem lehet egyszerre mindenkinek és mindennek megfelelni. Ahogy a mondás tartja, nem foghat a macska kint is, bent is egeret. Az ügyeskedés, taktikázás mit sem használ. Mérlegeljen, és döntsön!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ne csupán papoljon és filozofálgasson a magasabb rendű eszmékről, hanem egyszer az életben kíséreljen meg segíteni valakin, aki eddig önnek teljesen közömbös volt. Egyetlen élő személlyel jót tenni ezerszer többet ér, mint száz szó.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ha nem tud nemet mondani, akkor azokat sérti meg, akik a legtöbbet teszik önért. Először is tisztáznia kellene, hogy ön mit is akar. Ez talán még nehezebb kérdés, mint azt megtudni, hogy mások, például a kollégái mit akarnak öntől.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ez egy átlagos nap, de mégsem múlhat el valami fény, valami ünnep nélkül. Talán egy régi baráttal találkozik, ami derengő emlékeket idéz fel szívében. Eleinte talán nincs kedve hozzá, de mégse halogassa. Valamit elveszítene.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Újult erővel áll neki a munkának, mintha valami láthatatlan erő hajtaná, nem ismer lehetetlent. Az önből áradó energia másokra is átragad, lelkesítőjévé válhat egy kis közösségnek. Delejező erejét nem csak munkára használhatja.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Kissé veszélyes nap lehet ez a mai. Óvakodjon az elektromos berendezésektől és az éles szerszámoktól! Takarékossági intézkedésekre is szüksége lehet, ha a karácsonyt majd méltóképpen akarja megünnepelni. De a szerelem nem hagyja el!

Napi horoszkóp

 

(astronet)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: